Bedrijfsinformatie

Aan boord van uw nieuwe schip verwacht u niet alleen het beste op het gebied van techniek en comfort, maar ook een belevenis. De elegante vloot van Vivante Yachts levert bijzondere prestaties op elk terrein: een eigentijds uiterlijk, uitstekende vaareigenschappen en een afwerking waar het vakmanschap vanaf spat.

Vivante Yachts werkt tijdens iedere fase van het bouwtraject samen met geselecteerde professionals uit de Nederlandse jachtbouwindustrie. Zo kan elk jacht kostenefficiënt en op maat worden gebouwd en kan de friese werf blijven voldoen aan een bijzondere belofte: het bouwen van stijlvolle jachten voor compromisloos vaargenot.

Als er iemand is die weet wat u mooi vindt, dan bent u het zelf. Bij Vivante Yachts bepaalt u daarom zelf hoe uw jacht eruit komt te zien. Standaard zijn de jachten van Vivante Yachts zeer compleet. Wij zijn trots op onze schepen en vinden dat ze niet anders verdienen dan een stijlvol interieur, optimaal slaapcomfort, boeg- en hekschroef en de laatste technische noviteiten. Die horen er daarom allemaal standaard bij.

Bij ons is elk schip uniek. Met Vivante Yachts kiest u voor een persoonlijke begeleiding tijdens de bouw van uw schip, waarbij we u op verschillende manieren betrekken bij het bouwproces . Des te meer reden om te kiezen voor deze ervaren werf. Heeft u een specifieke vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op!
 

Neem contact op:

0031 (0) 653 543142